Menü

menuAz idei bál a lendület és a tradíció jegyében telik majd, amellyel tökéletesen harmonizál az esemény menüsora is.

A bálozók a hagyományos ízek, alapanyagok tiszteletére, ápolására épülő, ugyanakkor a modern konyhatechnológiára alapozott, a 21. század fogyasztói elvárásait figyelembe vevő gasztronómiai eseményre készülhetnek.

A hatfogásos gálavacsorát kizárólag magyar idény jellegű minőségi alapanyagokból készítik el Magyarország lendületes,fiatal  séfjei. A menüsort az elmúlt esztendők „Juniborászainak” díjnyertes borai kísérik, amelyeket maguk a borászok mutatnak be a fogások előtt.


Menü

Fogadó ital:
Brill Pálinka Irsai Olivér Szőlőpálinka különlegességek

A konyha üdvözlete:
Füstölt kecsege és ikrája palacsintatésztában
Konyári Dániel: Lolipop  (Balatonboglár)

Ételsorunk büfé asztalról kínálva

Hideg előétel:

Kacsa és Libamáj zsírjában, akácmézzel befőtt almával

Magyar Ízek válogatás,kolbász és sonka különlegességek, házi töpörtyű,mangalica szalámi
ifj. Gál Tibor: Egri Csillag 2012 (Eger)

Leves:
Csicsókakrémleves gyöngytyúkhússal töltött  derelyével

Eper leves saját borával főzve, pirított mandulával
ifj. Figula Mihály: Olaszrizling Válogatás 2011 (Csopak)

Főétel:
Egészben sült szarvasbélszín lila burgonyából készített őrségi dödöllével

Gödöllői töltött  csirkecomb cukorborsó pürével

  Sebestyén Csaba: Görögszói Merlot (Szekszárd)

“Magyar Sajtválogatott”:
Tokaji sajt különlegességek, faszenes csemege golyók és camembert
Gere Zsolt: Pinot Noir 2007 (Villány)

Desszert:
Rákóczi túrós pohárkrém

Friss gyümölcsök jégágyon
Dr. Demeter Endre: Élvezet 2012 (Tokaj)

 

Borászok

konyari_20100119191337
Konyári Dániel
01
Ifj. Gál Tibor
03
Ifj. Figula Mihály
04
Sebestyén Csaba
gere_zsolt
Gere Zsolt
Kép 093
Dr. Demeter Endre

Látogassa meg webboltunkat is!

 mdlogo_r2_c1
Magyar Delikátesz Webbolt