Program
• 18.00 – Vendégek érkezése
• 19.00 – Dr.Fazekas Sándor Vidékfejlesztési Miniszter és a Magyar Ízek Alapítvány alapítója Pap Krisztián megnyitja az estét
• 19.30 – Vacsora kezdete – A bál menüje részletesen
• Díjátadó
• Desszert
• Jótékonysági borárverés muzeális borokból,exkluzív pálinkákból és élelmiszer különlegességekből az ÉTA Szövetség javára.
• 22.30 – Meglepetés zenekar hajnalig
Egyéb gasztronómiai kísérőprogramok:
• Tokaji kézműves borok kiállítása és kóstolása (Kései Pincze)
• Csokoládé bemutató (Hand Made Fine Chocolates, Chocolove Kézműves csokoládé)
• Kézműves borok és gyümölcsborok kóstolója
• Pálinka bemutató és kóstoló (Brill Pálinka Irsai Olivér Szőlőpálinka különlegességek, Schiszler Pálinka)
• Szarvasgomba falatok bemutatója
• Kaviár és füstölt pisztráng falatok bemutatója
Az alábbi partnereinknek köszönjük, hogy felajánlásaikkal támogatták a rendezvényt: