Program

program18.00 – Vendégek érkezése
19.00 – Dr.Fazekas Sándor Vidékfejlesztési Miniszter és a Magyar Ízek Alapítvány alapítója Pap Krisztián megnyitja az estét
19.30 – Vacsora kezdete – A bál menüje részletesen
• Díjátadó
• Desszert
• Jótékonysági borárverés muzeális borokból,exkluzív pálinkákból és élelmiszer      különlegességekből az ÉTA Szövetség javára.

22.30 – Meglepetés  zenekar hajnalig

Egyéb gasztronómiai kísérőprogramok:

Tokaji kézműves borok kiállítása és kóstolása (Kései Pincze)

Kései Pincze 2.         Kései Pincze

Csokoládé bemutató (Hand Made Fine Chocolates, Chocolove Kézműves csokoládé)

csoki     csoki 2

Kézműves borok és gyümölcsborok kóstolója

001         Pálffy (1)

• Pálinka bemutató és kóstoló (Brill Pálinka Irsai Olivér Szőlőpálinka különlegességek, Schiszler Pálinka)

brillhome-new

Szarvasgomba falatok bemutatója
• Kaviár és füstölt pisztráng falatok bemutatója

 

Az alábbi partnereinknek köszönjük, hogy felajánlásaikkal támogatták a rendezvényt:

castello_logo_alkatreszek-1    Legli_keramia   Paraszthaz_sajtmanufaktura Safrany-Laci-logonormal_HM_cmyk_vagottpiciaranyszarvas-logoPanyolium_logo_3disznovtabla-100x6501_kesei 05_epermester 06_polgarNévtelenpiccanteria_logo


Látogassa meg webboltunkat is!

 mdlogo_r2_c1
Magyar Delikátesz Webbolt